Ett nytt år

Då är 2016 slut! Blev ett annorlunda år i år… Sen många år tillbaks brukar jag alltid sammanfatta årets tävlingar, tacka alla sponsorer som stöttat och ha ett färdigt mål för året som kommer samt hur många överambitiösa planer som helst. Men inte i år.


I slutet av 2015 gav kroppen upp, kort sagt kan man säga att stress-systemet helt enkelt lappade ihop och livet likaså. Utbrändhet, utmattningssyndrom eller vad man nu vill kalla det var ett faktum och det har tagit längre tid än vad jag någonsin kunnat förställa mig att få ihop allt igen för att få en fungerande vardag. Har ibland tänkt att jag skulle kunna hoppa över 2016, dra ett sträck över året… men även om mycket stod still på så många sätt var 2016 inget dåligt år!

Istället för jobb, idrottsprestationer och tävlingar fick jag mitt drömbröllop med världens finaste man och många härliga stunder som inte var kopplade till prestation.

brollopsdagbad

moab

grandteton

Dessutom har vi en liten pys på g, en mix mellan mig och Lelle som gärna ligger och sparkar mig i magen mest hela dagarna. Längtar tills den kommer ut, väldigt nyfiken på vad det är för liten lirare.


Antar att när man stressat runt i sitt lilla ekorrhjul tillräckligt länge så är det bra att det går sönder för att man ska få lite perspektiv på livet. Har fått tillbaks glädjen i att bara göra det jag älskar och försökt ta bort alla krav som man ändå bara mår dåligt av. Är evigt tacksam för allt som har hållt mig flytande under året, mitt liv och vår lilla pys som vi snart får träffa om allt går som det ska.


Ser fram emot 2017, det kommer också bli ett annorlunda år och det största målet är att ge pyret bästa möjliga start i livet.

Är samtidigt långt ifrån klar med träning och tävling, och det blir spännande att se hur kroppen anpassar sig efter graviditeten. Upplevelserna, resorna och att testa kroppen är vad jag älskar att göra, även om det just nu känns väldigt långt bort när man känner sig som en valross som blir andfådd av allt…

Det får helt enkelt ta den tid det tar, gäller bara att ha kul på vägen!

//Carro

img_5011